Εγκαταστάσεις

Όλα τα προϊόντα της εταιρείας Plus Meat παράγονται στο σύγχρονο ιδιόκτητο εργοστάσιο στη Λ. Ιωνίας, Αχαρναί. Οι εγκαταστάσεις είναι κατασκευασμένες με τις πιο απαιτητικές προδιαγραφές και σύγχρονα υλικά που καθιστούν την παραγωγή μας ασφαλή. Πρόκειται για μια κάθετη μονάδα παραγωγής, όπου λαμβάνει χώρα η πρότυπη επεξεργασία κρέατος. Τόσο η διαρκής ψύξη όλων των χώρων, όσο και τα συστήματα υγιεινής και απολύμανσης των μηχανών παραγωγής είναι μόνο μερικά από τα μέσα με τα οποία διασφαλίζουμε την απόλυτη υγιεινή στην παραγωγικής μας διαδικασίας, σ’ ένα χώρο 1200 τ.μ. εμβαδόν και με περιβάλλοντα χώρο 1500 τ.μ.

Η Εταιρία μας

Η Plus Meat έχοντας λάβει σοβαρά υπόψη τις ανάγκες των επαγγελματιών εστίασης, για αδιάλειπτη εξυπηρέτηση και ικανοποίηση των αναγκών των πελατών τους, για συνεχής φροντίδα και σίγουρη απόλαυση, προσφέρει μια σειρά υψηλής ποιότητας προϊόντων κρέατος. Επιπλέον, έχει μεριμνήσει για την παροχή πληθώρας ειδών μπακαλικής, όπως έλαια, τυριά, πατάτες, μπαχαρικά, αλλαντικά και σαλάτες, διαθέσιμα προς όλους όσους επενδύουν στην ποιότητα χωρίς εκπτώσεις. Οικονομικές προτάσεις, εύγεστες συνταγές και προϊόντα με θρεπτική αξία για κάθε έναν από εσάς που θα επιλέξει την Plus Meat για την οργάνωση της επιχείρησής του. Ελκυστικές προτάσεις για απαιτητικούς ουρανίσκους με στόχο την απόλυτη απόλαυση. Πάντα, σύμφωνα με τα υψηλά κριτήρια ασφάλειας τροφίμων και τα πιο εξελιγμένα συστήματα υγιεινής.

Πιστοποιήσεις

Υψηλά κριτήρια ασφάλειας τροφίμων με πιστοποιήσεις HACCP και ISO 22000, ποιοτικοί δειγματοληπτικοί έλεγχοι, συνεχής φροντίδα, μηχανήματα αυτόματης συσκευασίας και τυποποίησης αποτελούν τις αδιάψευστες εγγυήσεις μας.

Η Φιλοσοφία μας

Η φιλοσοφία της Plus Meat στηρίζεται σ’ ένα ευρύ φάσμα αξιών που είναι οδηγός μας όλα αυτά τα χρόνια και μας έχει φέρει πρώτους στην καρδιά των επαγγελματιών.
Πιστεύουμε στους ανθρώπους κι επενδύουμε στην απόλαυση χωρίς περιορισμούς. Παρασκευάζουμε προϊόντα, γεμάτα σε θρεπτικές αξίες και νοστιμιά. Ποιοτικοί έλεγχοι, συνεχής παρουσία στον χώρο της εστίασης, εξειδικευμένο προσωπικό, πρωτοποριακές μονάδες παραγωγής χαρακτηρίζουν το έργο μας και μας τοποθετούν, αυτόματα, στις διαρκώς αναπτυσσόμενες επιχειρήσεις που ενδιαφέρονται για την ικανοποίηση των προσδοκιών των πελατών τους.
Όταν το κέρδος δεν είναι αυτοσκοπός κι αυτό εκτιμάται απ’ όλους όσους προσεγγίζουν την Plus Meat, προχωράμε με σταθερά βήματα προς την εκπλήρωση των επιθυμιών σας και ταυτόχρονα των οραμάτων μας. Η παροχή άριστων πρώτων υλών και η πορεία προς τη δημιουργία αντίστοιχα άριστων προϊόντων είναι το όνειρό μας, που εκπληρώνεται μέρα με τη μέρα, μέσα απ’ τα χαμογελαστά πρόσωπα των ικανοποιημένων πελατών μας.

Όραμα μας

Στην Plus Meat εργαζόμαστε με γνώμονα την ευελιξία, την αξιοπιστία, την αγάπη για τη δουλειά μας και την φροντίδα των πελατών μας. Απαιτητικές επιθυμίες που’ ναι έτοιμες να εκπληρωθούν, μας απασχολούν σε καθημερινή βάση, θέτοντας το θεμέλιο λίθο για την οικοδόμηση μιας επιχείρησης που θα αφήσει το λιθαράκι της στην τεράστια αγοραστική κοινότητα και θα αποτελέσει αναγκαιότητα στον κάθε έναν από εσάς.

Η Αξίες μας

Στηρίζουμε την ελληνική οικονομία, χωρίς να αφήνουμε τίποτα στην τύχη. Το οικογενειακό κλίμα της εταιρείας μας κι η αγάπη μας για το παραδοσιακό είναι οι δρόμοι που μας οδηγούν στην εμπιστοσύνη και κατ’ επέκταση στην επιτυχία.
Έχουμε πάντοτε στο πλευρό μας εξειδικευμένους επαγγελματίες, προμηθευόμαστε ελληνικά πιστοποιημένα κρέατα απ’ τα πιο εξελιγμένα σφαγεία, αγωνιούμε καθημερινά για την ποιότητα και δεν επαναπαυόμαστε, προσέχοντας και ψάχνοντας πάντοτε το καλύτερο δυνατό για τους πελάτες μας, θεωρώντας τους δικούς μας ανθρώπους. Οι λειτουργίες της επιχείρησης εκπορεύονται απ’ το παγιωμένο σύστημα αξιών μας που δε μας επιτρέπει λάθη.

Προμηθευτές